Brezplačni nasveti o zavarovanjih za direktorje in odgovorne osebe

 

Za uspešno poslovanje podjetja je potrebno imeti ustrezno urejena zavarovanja (zavarovanje odgovornosti, premoženjsko zavarovanje, zavarovanje terjatev itd.), zato bi tudi z vami želel deliti nasvete glede tega kaj je pomembno, da veste o zavarovanjih za vaše podjetje, ki jih delim z našimi naročniki. Verjamem, da bo to zelo koristno tudi za vaše podjetje. Posledice neustrezno urejenih zavarovanj, so žal lahko usodne za uspešno poslovanje vašega podjetja.

 

Podjetjem pomagamo poskrbeti za ustrezna zavarovalna kritja na področju premoženjskega zavarovanja, zavarovanja odgovornosti, voznega parka, zavarovanja terjatev, itd., ob sočasnem znižanju stroškov za zavarovanje. Tako 9 od 10 podjetij znižamo stroške zavarovalnih premij vsaj za 10% in sočasno ob tem uredimo ustrezna zavarovalna kritja. Ob primerljivem oz. enakem strošku za premijo višino zavarovalnega kritja dvignemo tudi za 30% do 200% in več.

 

Zakaj sem se odločil pripraviti nasvete o zavarovanjih za podjetja?

Ste mnenja, da je za uspešno poslovanje vašega podjetja pomembno zmanjšati tveganja? Želite biti ustrezno zavarovani v primeru nepredvidenih situacij kot so požar, strojelom, osebna osebna odgovornost ključnih oseb, obratovalni zastoj ipd.?

 

Potem so ti nasveti namenjeni prav vam. Z vami bom namreč delil nasvete o najpogostejših napakah pri sklepanju zavarovanj za podjetje, o različnih zavarovalnih rešitvah, o nevarnostih podzavarovanosti in mnogo več. Nasveti temeljijo na lastni 20 letni praksi.

 

Zaradi aktualne situacije s podjetjem Kemis d.o.o. bom z vami naslednjič delil nasvete o vrstah zavarovanj za direktorje in odgovorne osebe v podjetju. V skrbi za uspešno poslovanje podjetja odgovorne osebe žal velikokrat pozabijo nase. Zato vam bom podrobneje predstavil zavarovanje odgovornosti tako za podjetje kot za odgovorne osebe podjetja.